O podjetju in spletni trgovini

Pozdravljeni v spletni trgovini podjetja NaTV d.o.o.
Smo Mateja, Nuša, Martin, Boštjan in Miha - in veseli nas, da vam s svojimi nasveti in izbranimi izdelki lahko pomagamo pri različnih težavah. Kot lahko vidite, se z ekipo spletne trgovine NaTV.si zelo trudimo, da bi bili z nami in izdelki naše ponudbe kar se da zadovoljni, zato največjo pozornost posvečamo tako kvaliteti izdelkov kot tudi kvaliteti našega dela.

pisarna

Čeprav smo majhna ekipa in delujemo na zgolj 60m^2 površin, tega nikakor ne boste občutili. Že daljnega letu 2012 smo popolnoma prenovili informacijsko infrastrukturo trgovine ter omogočili telefonsko pomoč in naročanje preko brezplačne telefonske številke 080 35 48, kjer vam bova z Nušo z veseljem svetovali. Poenostavili pa smo tudi nakupni in ponakupni proces in omogočili SMS obveščanje o poteku obdelave naročil. V svoje poslovanje tako vključujemo vse, kar imajo veliki.

In ker se zavedamo, da je tudi za vas bistvenega pomena čim krajši rok dobave, imamo vse izdelke na zalogi (razen v izrednih primerih velikega povpraševanja), kar nam omogoča, da so naročila odposlana še isti oziroma najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila.

Vsa ta naša prizadevanja potrjuje več kot 30.000 zadovoljnih strank. Hvala vam, ker nam zaupate!


NaTV.si je spletna trgovina brez fizične prodajalne.
V tem trenutku žal na sedežu podjetja nimamo prevzemnega mesta, zato si glede naročila ali vračila izdelkov in reševanja reklamacij prosim preberite postopek, opisan v pogojih poslovanja, lahko pa me tudi pokličete na 080 35 48 - Mateja.

Sedež podjetja:
NaTV d.o.o.
Savska cesta 3 A
1000 Ljubljana

Transakcijski račun: Delavska hranilnica, SI56 6100 0001 2795 326
SWIFT/BIC banke: HDELSI22, Delavska hranilnica d. d. Ljubljana, Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana
Matična številka: 6357628000
ID za DDV: SI48660167
Podjetje je DDV zavezanec.
Številka reg. vpisa: 2013/15966, okrožno sodišče v Ljubljani

Kontakt

V kolikor imate kakršno koli vprašanje o izdelkih naše ponudbe, me kontaktirajte preko spodnjega obrazca oziroma na info@natv.si, ali pa me pokličite na 080 35 48 med 8. in 15. uro - od ponedeljka do petka. V primeru odsotnosti vas pokličem nazaj takoj, ko utegnem.

* Ime:
* Priimek:
* Email naslov:
* Telefonska številka:
Številka naročila (če se vprašanje nanaša na določeno naročilo):
* Izdelek, na katerega se navezuje vprašanje:
* Razlog za kontaktiranje:
* Zadeva:
* Sporočilo: