-45% popust na kremo za rehidratacijo suhe in trde kože stopal Deep Foot Therapy!

suha koža na petah
Čeprav so naša stopala eden bolj izpostavljenih delov telesa, mu posvečamo premalo pozornosti. Zato ni čudno, da ima vse več ljudi težave s trdo kožo na stopalih.

Začetna težava trde kože pa lahko zlasti v zimskem času pripelje do resnejšega problema – popokane in vnete kože, ne le na petah stopal, temveč po celotnem podplatu.

Trdo kožo na stopalih lahko odpravimo na različne načine. Verjetno najbolj prakticirana metoda je piling oziroma piljenje trde kože s posebno pilo za pete. Zamudno in včasih tudi boleče opravilo, ki pa ne prinese dolgotrajnih rezultatov, saj se trda koža kaj hitro ponovno pojavi.

Zato je zelo pomembno, da kožo stopal ustrezno negujete, da je koža vselej dovolj navlažena, kar onemogoči nabiranje trde poroženele kože, s tem pa zmanjša verjetnost za pojav bolečih razjed.
Z uporabo te izjemne kreme boste:
  • Navlažili in nahranili kožo, da se ustrezno obnovi, stopala pa bodo ostala mehka in gladka.i
  • Zmanjšali verjetnost ponovnega kopičenja trde kože, saj bo koža ustrezno navlažena.i
  • Ustrezno negovali svoja stopala in izboljšali svoje počutje!

Deep Foot Therapy je specialna krema za stopala, ki s pomočjo aktivnih sestavin navlaži in nahrani kožo na stopalih. Posebna formula s keramidi, provitaminom B5 in vitaminom E v kombinaciji z mandeljevim oljem, oljem semen jojobe, shea maslom, granatnim jabolkom in aloe vero poskrbi, da vaša stopala ostanejo mehka in gladka še dolgo po odstranitvi trde kože.