-67% popust na iglični valjček za zgladitev obraznih gub in odpravo brazgotin ter strij!

roller
Ste vedeli, da je učinek krem odvisen predvsem od debeline vrhnje plasti kože, ki vpliva na vpojnost posameznih učinkovin kreme? Debelejša kot je zgornja plast kože, težje se učinkovine absorbirajo v kožo in posledično je tudi učinek slabši. Raziskave so namreč pokazale, da je vpojnost krem med 440 in 1300-krat boljša, če odstranimo zgornjo plast poroženele kože!

In ravno na podlagi tega dejstva kozmetični saloni že dlje časa uporabljajo posebne naprave, s katerimi pred nanosom krem predrejo poroženelo plast kože in tako ne izboljšajo le vpojnosti krem, temveč tudi njihov učinek in hitrost delovanja.

To pa je tudi ena od glavnih skrivnosti, zakaj še danes toliko ljudi plačuje zasoljene cene kozmetičnih storitev, kar je neumnost, če veste, da obstaja elegantnejša rešitev.

S prebadanjem zgornje plasti kože pa ne vplivamo le na njeno vpojnost - pospešimo tudi tvorbo novega kožnega tkiva, kar se izkaže za nadvse pomembno pri odpravi gub in brazgotin!

Zagotovo ste že slišali za iglični valjček, saj zadnje leto ali dve že vsi govorijo o njem. Verjamem pa, da do sedaj niste vedeli, čemu točno je pravzaprav namenjen - ne le, da valjček predre kožo na idealni globini in tako omogoči kremam, da se učinkovito absorbirajo v kožo:
  • Valjček z dolžino iglic do 0,50 mm je odličen pri glajenju gubic in odpravljanju brazgotin, ki so posledica aken, saj se koža na tretiranih mestih izdatneje obnavlja.
  • Valjček z dolžino iglic nad 1,00 mm je namenjen debelejši koži, kot je koža na trebuhu, stegnih in zadnjici. Odlično se izkaže predvsem pri odpravi večjih brazgotin, kot so strije.

Z igljičnim valjčkom tako ne boste le občutno izboljšali vpojnosti in delovanja krem - odpravili boste tudi nepravilnosti na koži, kot so gube in brazgotine!