-37% popust na vrhunsko kremo za učvrstitev nagubanega in povešenega trebuha!

trebuh prej in potem
Če ste tudi sami že kdaj hujšali, potem vam je še kako dobro poznan fenomen trebuha in trebušne maščobe. Ta trdovratna maščoba, zaradi katere smo pravzaprav sploh videti debeli, se kar noče in noče stopiti.

In če vam je le uspelo stopiti trebušno maščobo, pa ste verjetno naleteli na še večji šok: sedaj je koža vašega trebuha nagubana in povešena... izgleda, kot da bi vam trebuh ovenel! In točno s tem problemom se soočajo tudi vse mamice po porodu...

Vendar NIKAR ne obupajte. S tem izjemnim mazilom Tummy Tuck je številnim Slovenkam in Slovencem uspelo dobesedno učvrstiti trebuh do te mere, da jim novo, prečudovito postavo zavidajo tudi več 10 let mlajši prijatelji.
Tummy Tuck krema

Z uporabo tega neverjetnega mazila boste:
  • Učvrstili in izoblikovali kožo trebuha, ki sicer postane med hujšanjem ali po porodu ohlapna in včasih celo nagubana. i
  • Izboljšali strukturo kože trebuha, da bo ponovno enakomerne polti in sijočega videza.
  • Ponovno vzljubili morje in razvajanje v toplicah, saj boste še kako ponosni na svoj raven in čvrst trebuh!

Skrivnost tega mazila je, da vsebuje izvlečke tropske trajnice Coleus Forskohlii, ki je znana po tem, da proizvaja Forskolin.

Močan kompleks tropske trajnice Coleus Forskohlii, enocelične alge Chlorella vulgaris in kofeina namreč izdatno spodbudi obnavljanje kože ter posledično izboljša strukturo kože. V procesu regeneracije kožne celice porabljajo energijo. Koža, prej ohlapna in nagubana, bo postala ponovno čvrsta in napeta.

A to je le del sprememb, ki jih boste doživeli z uporabo tega navdušujočega mazila. Samo pomislite, kako lepo bi bilo, če bi spet imeli raven in čvrst trebuh? Kaj vse bi lahko oblekli, vsi ti komplimenti, ki jih že dolgo niste bili deležni... A vprašanje je, če ste dovolj odločni, da boste ukrepali?