-50% popust na mestne dereze, ameriško inovacijo za varno in stabilno hojo po snegu in ledu!

dereze
Verjetno ste že opazili, da podplat vašega čevlja na ledu in snegu skoraj povsem izgubi svoj oprijem, tudi če ima še tako dober profil. Dejstvo je, da je v stiku z ledom trenje tako majhno, da je le vprašanje časa, kdaj nam bo noga zdrsnila.

A ko enkrat pademo, je prepozno. Pri padcu si namreč kaj hitro lahko zlomimo roko, zlasti v predelu zapestja, zaradi česar je še dolgo ne moremo uporabljati. Žal pa si predvsem starejši zaradi neprimerne zimske obutve lahko zlomijo tudi kolk. Le redki pa vedo, da se padcem da elegantno izogniti z uporabo derez, pripomočka za stabilno hojo po snegu in ledu.

Kako učinkovite so te dereze pove podatek, da jih uporabljajo pri delu na poledenelih oljnih ploščadih v Severnem morju. Ker so dovolj trpežne so namenjene najrazličnejšim aktivnostim: uporaba derez

Dereze za čevlje so narejene na podlagi večletnih izkušenj ameriškega proizvajalca Implus LLC (to nikakor niso cenene kitajske dereze) in tako predstavljajo dovršen izdelek, ki ga odlikujejo naslednje lastnosti:
  • Enostavno nameščanje
  • Elastična gumena osnova, ki se odlično prilagodi različni obutvi
  • Dereze so brez špic - ni nevarnosti, da bi strgali hlače!
  • Izdelane so iz nerjaveče ter termično obdelane kovine
  • So majhne in lahke, da jih lahko pospravite celo v žep!

lastnosti derez
Nad oprijemom ob uporabi derez boste navdušeni! Teh derez se med hojo po snegu ali ledu praktično ne čuti, noga pa se ne zvira tako kot med uporabo derez s špicami. Vaš korak bo siguren, brez kakršnihkoli zdrsov, hoja po snegu in ledu pa bo postala užitek, ne napor!